Hagyományörző falusi disznótorA Koroknai Porta a nyári szezonon túl is maradandó élményekkel várja kedves vendégeit. Hagyományőrző falusi disznótorunkat cégeknek, baráti társaságoknak ajánljuk.


Disznótoros ajánlatunk a téli hónapokban:

(3 nap, 2 éjszaka, 5 étkezés)

Péntek:
Érkezéskor kenyérlángost sütünk kemencében, megismerkedünk a portával és a szálláshelyünkkel. Lehetőség van lovaglásra is.

Szombat:
Szombat hajnalban egy kis melegedéssel és bátorságnöveléssel kezdünk, melynek elengedhetetlen kelléke a boros tea és a fogópálinka. Miután mindenki felbátorodott, megkezdődheta kiszemelt állat feldolgozása, a perzseléstől a tepertőkészítésig.Lehetőség van önkéntes részvételre is! A nagy munka közben néhamegállunk enni-inni. Reggelire friss hagymásvért és tojásrántottátfalatozunk, melyet a méltán híres bárándi házi kenyérrelkísérünk. Ebéd előtt az asztalnál ismét egy kis pálinkával fokozzuka társaság hangulatát, a déli lakoma pedig mi más lenne, mint orjaleves és toroskáposzta? Miután mindenki jól telepakolta a pocakját, a gyerekeket meginvitáljuk egy kis csuhéfonásra,a felnőtteket pedig citerazene mulattatja. Hogy a hangulat cseppetse hagyjon alább, szekerezni indulunk a faluba, közben pedigénekléssel riogatjuk a település lakóit. Uzsonnára kemencében frissen sült pecsenyét eszünk, a vacsorátpedig az illatos, fűszeres hurka és kolbász nyújtja. Estére tele jókedvvel, mégis kellemesen elfáradva összeülünk és átbeszéljükaz aznapi élményeket...

Vasárnap:
Az előző nap sütött tepertőt és egyéb disznóságokat fogyasztjuk reggeli gyanánt...


Evés-ivás, egy kis téli szórakozás! Legyen a vendégünk, disznótorozzon velünk!


A program ára: 25.000.- Ft/fő (minimum 10 fő esetén)

Így készül a hurka Szalámi töltés Házi kolbász Malacpecsenye A jól megérdemelt disznótoros ebéd


copyright © 2014. Koroknai Porta - Báránd. All rights reserved.